Til Menu  

Smart liftsystem sikrer en flot miljøstation, hvor affald opbevares under jorden

En komplet, liftbaseret miljøstation til Varde Kommune. Systemet er opbygget med Joca Waste undergrundscontainere, samt et liftbaseret undergrundssystem til indsamling af mindre fraktioner. Affaldet skal sorteres i forskellige fraktioner, som opsamles i store net og beholdere under miljøstationen, indtil de afhentes. Liften blev opbygget med 5 stk. indkastsøjler, hvorunder der f.eks. kan placeres 660 l. containere, trådbure mv. efter eget valg. 

Når containere skal tømmes, hæves liften op af jorden. Herefter kan containere/trådbure trækkes ud, for tømning. For at minimere driftsomkostningerne er miljøstationen udstyret med et solcelle-anlæg, hvilket giver en omkostnings-neutral løsning.

 

Design

Anlægget er centralt placeret tæt på borgernes hverdag, så det skal tage sig godt ud! Resultatet er en fuldstændigt nedgravet løsning, som skjuler affaldsproduktet i hele indsamlingsprocessen. Affald afleveres i en af i de alt ti designede søjler med en fornem beklædning af rustfrit stål, som udgør indkastene til containere eller løftesække, placeret under terræn i betonbrønde. Her befinder sig også en støbt sænkekasse af beton for en lift, som har plads til trådbure og containere.

Containere kan indeholde ex. lyskilder, spraydåser og batterier. Med sakseliften har man opnået en helt skjult løftemekanisme. Og samtidig en meget stabil platform, når containere/trådbure skal tømmes. Miljøstationen er formgivet, så den kan indstilles til en designpris samtidig med, at materialer og organisering bruges til at skabe en markant værdiforøgelse i affaldet.

Projekt data

Kunde: 
Alslev Supermiljøstation
Varde Kommune

Kapacitet: 2000 kg

Antal sakse: 2 stk

Længde: 6750 mm

Bredde: 1750 mm

Max. Højde: 2000 mm

Udstyr:
Varmgalvaniseret
Skridsikker platform

Lifte til alle opgaver

Jema Lift har i mere end 40 år udviklet, produceret og markedsført hydrauliske løfteborde til alle formål. Bl.a godselevatorer, transportudstyr og løfteborde til industrien. Vi leverer kvalitetsprodukter til alle løsninger. Både som nøglefærdige løsninger, såvel som projekter i samarbejde med bl.a. arkitekter, bygherre og maskinbyggere. 

Vi har lang erfaring med at tilpasse vores produkter til specifikke opgaver. Hvis din virksomhed ønsker et løsningsforslag og tilbud, kommer vore konsulenter over hele landet.

Flere spændende projekter

Helikopterservice i Nordsøen med mobile arbejdsplatforme

Læs mere

Smart liftsystem til Alslev Supermiljøstation

Læs mere

JYSK - automatik, effektivitet og godt arbejdsmiljø

Læs mere

Ja, tak...
Jeg ønsker tilbud på mit eget projekt

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
 

Tilmeld dig her