Til Menu  

JYSK Distributionscenter - Fokus på effektivitet og godt arbejdsmiljø

Topmoderne distributionscenter hos JYSK

JYSK har udvidet lagerkapaciteten. Et kæmpe lagerbyggeri i Uldum erstatter tidligere små lagre. Topmoderne indretning og specialdesignede løfteborde giver den enkelte medarbejder optimale arbejdsforhold. Slut med tunge løft. Alle kasser kommer direkte til den enkelte medarbejder. Det sikrer minimal fysisk belastning.

Hver operatør har ved hjælp af 5 løfteborde alle varer lige ved hånden og løftebordene indstiller sig automatisk i medarbejderens korrekte arbejdshøjde. Arbejdsstationerne er udviklet via simulering og tests i tæt samarbejde med brugerne.

JEMA LIFT har leveret mere end 130 stk. løfteborde til distributionscenteret.

 

Automatiseret højlager

JYSK distributionscenter, Uldum, er et af Europas største og mest automatiserede højlagre, som rummer ca. 135.000 pallepladser med lagervarer.  Alle lagervarer skal ompakkes til ordreforsendelse på én af de mange pakkepladser. 

Hos JYSK stræber man efter at ompakningen skal ske effektivt og med optimal ergonomi for den enkelte medarbejder. Med specialdesignede løfteborde fra JEMA LIFT imødekommer netop de ønsker. 

JEMA LIFT har leveret mere end 130 løfte-borde til det spændende lager-projekt.

Projekt data

Kunde: 
SSI Schäfer
JYSK

Kapacitet: 1.500-2.000 kg

Længde: 2200 mm

Bredde: 1350 mm

Vandring: 2800 mm

Frekvens: 46.800 løft / år

Udstyr:
Specialudviklet 2 speed
-hydraulik op/ned

Lifte til alle opgaver

Jema Lift har i mere end 40 år udviklet, produceret og markedsført hydrauliske løfteborde til alle formål. Bl.a godselevatorer, transportudstyr og løfteborde til industrien. Vi leverer kvalitetsprodukter til alle løsninger. Både som nøglefærdige løsninger, såvel som projekter i samarbejde med bl.a. arkitekter, bygherre og maskinbyggere. 

Vi har lang erfaring med at tilpasse vores produkter til specifikke opgaver. Hvis din virksomhed ønsker et løsningsforslag og tilbud, kommer vore konsulenter over hele landet.

Flere spændende projekter

Helikopterservice i Nordsøen med mobile arbejdsplatforme

Læs mere

Smart liftsystem til Alslev Supermiljøstation

Læs mere

JYSK - automatik, effektivitet og godt arbejdsmiljø

Læs mere

Ja, tak...
Jeg ønsker tilbud på mit eget projekt

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
 

Tilmeld dig her