Til Menu  

Velkommen hos JEMA LIFT

Sådan er vi

JEMA LIFT er en virksomhed, hvor vi har fokus på både nutid og fremtid. Vi har ry for at være på forkant med udviklingen og har investeret rigtigt i det nødvendige udstyr, så vi har kunnet matche markedet på både kvalitet og levering i en tid, hvor det går rigtigt stærkt.

 

Mission

Det er JEMA LIFTs mission at tilvejebringe den teknisk rigtigste løsning, kombineret med fuld konkurrencedygtighed inden for de valgte segmenter, og med nødvendig værdiskabelse for kunderne. 

Det er JEMAs mission til enhver tid at have de medarbejdere, der føler størst medarbejdertilfredshed og er besjælet af tilhørsforholdet til JEMA gennem deres personlige og faglige udvikling.

JEMA LIFT - historisk set

JEMA LIFT A/S er et familieejet aktieselskab beliggende i Sahl nær Bjerringbro, Danmark.

JEMA LIFT er med mere end 40 års erfaring en af de førende producenter af hydrauliske løfteborde i Europa. Salget sker enten direkte til vore mange kunder i Danmark, eller i Europa via forhandlere og samarbejdspartnere i de enkelte lande. Produkterne har opnået international anerkendelse for kvalitet, design og brugervenlighed. Alle produkter afprøves og forsynes med testcertifikat inden forsendelse.

Selskabet er beliggende side om side med JEMA AGRO A/S, der producerer transportanlæg for korn, frø og andre granulater. 

JEMA er grundlagt af Jens Pedersen i 1943. Det ejes og drives stadig af familien Pedersen.

 

JEMA AGRO

JEMA LIFT er beliggende side om side med JEMA AGRO, der blandt andet producerer transportanlæg til industri og landbrug. Du kan besøge hjemmesiden her:

JEMA AGRO

SYGEHUS FÅR NY TRAPPELIFT

"JEMA LIFT lever til fulde op til deres ord om kvalitet og sikkerthed i leveringen. I samarbejde med JEMA LIFT fik vi udviklet en ny elevatorløsning til vores trappe, der nu sikrer, at den gruppe af kørestolsbrugere, der dagligt besøger os, får en nem og let tilgang - og bliver uafhængig af hjælpere."

BILUDSTILLING I HELE 3 ETAGER

"JEMA LIFT udviklede i samarbejde med arkitekten på vores nye bilhus den smarte bil-elevator, der nu hver dag fragter udstillingsbiler fra stue-etagen op på første og anden sal. Vi har udnyttet vores kvadratmeter til fulde - og giver et godt indtryk til vores mange besøgende."

Se vores videoer og guide på Youtube-kanalen

Gå til Youtube  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
 

Tilmeld dig her