Til Menu  

Professionelle løfteborde til alle typer industri og maskiner

JEMA LIFT har i mere end 40 år udviklet, produceret og markedsført hydrauliske løfteborde og transportudstyr såsom løfteborde, arbejdsplatforme, løftetårne samt godselevatorer.

Gennem årene har vi fremstillet løfteborde til alle typer industri og maskiner. Det har givet os en meget stor indsigt og forståelse for, hvordan et løftebord skal konstrueres og udstyres for langvarig effektivitet, pålidelighed, ergonomi og sikkerhed. Med denne viden har vi udviklet en stor serie af standard løfteborde med kapaciteter fra 500 kg. til 10 tons. 

Stor erfaring med løfteborde i standard- eller specialmål

Ofte opfyldes kundens behov af løfteborde i en af vores standardmodeller. Men i stigende grad leverer vi også løfteborde i kundespecifikke eller specialdesignede modeller.

Uanset hvilken type industri du har, kan et løftebord være en stor hjælp i det daglige. Løfteborde anvendes til at løfte materiale op i en passende højde for en god arbejdsproces.

Derudover anvendes løfteborde som en del af arbejdspladsens indretning, så medarbejdernes arbejdsmiljø optimeres. Med et løftebord skånes medarbejderne for tunge og gentagne løft, og sikrer en god arbejdshøjde, der gør det nemt at komme til – uanset opgaven. 

 

Et bredt sortiment af løfteborde i høj kvalitet

Du finder et bredt sortiment af alle typer løfteborde, der kan indstilles i forskellige højder og holde til forskellige kilo. De kan enten være fastopstillede eller transportable. Normalt bevæges ladet hydraulisk enten direkte eller af flere hydraulikstempler – eller indirekte gennem saksearmene. Vores sortiment spænder bredt, og vi finder altid en løsning til dig.

Vi leverer kvalitetsprodukter, løsninger og nøglefærdige projekter. Vores konsulenter kommer over hele landet, og er der behov for et løsningsforslag til din virksomhed, opstilles tilbud inkl. produkttegning i 3D helt gratis.

Nærheden til kunden sikrer, at vi under hensyntagen til omgivelser, miljø, brug og præstationer, kan levere et løftebord, der opfylder brugerens behov i mange år fremover.

Kontakt os i dag og modtag uforpligtende tilbud på løfteborde, arbejdsplatforme, løftetårne, lift, saxlifte, sakseborde eller godselevatorer til dine behov direkte fra Danmarks førende producent!

Kontakt os nu

Forskellige type løfteborde fra JEMA LIFT

Løftebord, Enkeltsaks - JEMA LIFT

Enkeltsaks

Løftebord, Enkeltsaks model S - JEMA LIFT

Enkeltsaks S

Løftebord vertikal dobbeltsaks - JEMA LIFT

Vertikal dobbeltsaks

Løftebord, horisontal dobbeltsaks - JEMA LIFT

Horisontal dobbeltsaks

Løftebord, vertikal trippelsaks

Vertikal trippelsaks

Løftebord, lav model

Super lav model

Løftebord, U-bord, super lav model

U-løftebord, superlav

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
 

Tilmeld dig her