Til Menu  

Professionelle løfteborde til alle typer industri og maskiner

JEMA LIFT har i mere end 40 år udviklet, produceret og markedsført hydrauliske løfteborde og transportudstyr såsom løftebord, arbejdsplatform, løftetårn samt godselevator.

Lifte i højeste kvalitet leveret til tiden. Vi leverer kvalitetsprodukter, løsninger og nøglefærdige projekter. Vore konsulenter kommer over hele landet, og er der behov for et løsningsforslag til din virksomhed, opstilles tilbud inkl. produkttegning i 3D, helt gratis.

 

Stor erfaring med løfteborde til specielle behov

Gennem årene har vi fremstillet løfteborde til alle typer industri og maskiner. Det har gives os en meget stor indsigt og forståelse for, hvordan et løftebord skal konstrueres og udstyres for langvarig effektivitet, pålidelighed, ergonomi og sikkerhed. Med denne viden har vi udviklet en stor serie af standard løfteborde med kapaciteter fra 500 kg. til 10 tons.

Ofte opfyldes kundens behov af standard modellernes egenskaber, men i stigende grad leveres løfteborde i kundespecifikke eller specialdesignede modeller

Nærheden til kunden sikrer, at vi under hensyntagen til omgivelser, miljø, brug og præstationer, kan levere et løftebord, der opfylder brugerens behov i mange år fremover.

Kontakt os i dag og modtag uforpligtende tilbud på løfteborde, arbejdsplatforme, løftetårne, lift, saxlifte, sakseborde eller godselevatorer til dine behov direkte fra Danmarks førende producent!

Kontakt os nu

Forskellige type løfteborde fra JEMA LIFT

Løftebord, Enkeltsaks - JEMA LIFT

Enkeltsaks

Løftebord, Enkeltsaks model S - JEMA LIFT

Enkeltsaks S

Løftebord vertikal dobbeltsaks - JEMA LIFT

Vertikal dobbeltsaks

Løftebord, horisontal dobbeltsaks - JEMA LIFT

Horisontal dobbeltsaks

Løftebord, vertikal trippelsaks

Vertikal trippelsaks

Løftebord, lav model

Super lav model

Løftebord, U-bord, super lav model

U-løftebord, superlav